Wat moet je weten over EMS Bodysculpting

EMS Body Sculpting is de ultieme technologiebehandeling voor het verstevigen van je lichaam. Met focus op de armen, benen, buik en billen helpt deze niet-invasieve behandeling zowel mannen als vrouwen om spieren op te bouwen en overtollig vet te verminderen. Of je nu een extra zetje nodig hebt tijdens je dieet of eindelijk van dat buikvet af wilt, EMS Body Sculpting is de oplossing. Onze lichamen bestaan voor 30-40% uit spieren, daarom is deze techniek een absolute innovatie! Klinisch getest in 7 studies, simuleert EMS een intensieve work-out door de spieren herhaaldelijk aan te spannen. Door gebruik te maken van korte, frequente pulsen worden de spierweefsels tot wel 7 cm diep gestimuleerd. Tijdens deze spiercontracties wordt er niet alleen vet verbrand, maar worden vetcellen zelfs vernietigd! Studies tonen aan dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Kies een protocol dat past bij jouw doelen, of het nu gaat om spieropbouw, vetverbranding, kracht of figuurcorrectie. EMS Body Sculpting is de behandeling waar je naar op zoek bent!

Niet belastend voor het lichaam

EMS Body Sculpting is een innovatieve technologiebehandeling die je lichaam verstevigt zonder je gewrichten te belasten. Met deze niet-invasieve behandeling worden spieren opgebouwd en overtollig vet verminderd. In tegenstelling tot andere trainingsmethoden, zoals marathontraining of gewichtheffen, wordt bij EMS Body Sculpting spiermassa opgebouwd terwijl de vetlaag afneemt. Dit maakt het zeer effectief in combinatie met een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Kies voor EMS Body Sculpting om je inspanningen te ondersteunen en je lichaam de gewenste vorm te geven.

Vetverbranding

Met EMS Body Sculpting bouw je niet alleen meer spiermassa op, maar verhoog je ook je metabolisme. Een hoger metabolisme betekent meer calorieën verbranden en dus meer vet verbranden. Dankzij de intense stimulatie van spiervezels worden je spieren sterker en krijg je meer energie. De innovatieve technologie van EMS zorgt ervoor dat de spieren tot wel 7 cm diep gestimuleerd worden, waardoor niet alleen vet wordt verbrand, maar zelfs vetcellen worden vernietigd. Kies voor EMS Body Sculpting en geef je lichaam de gewenste vorm zonder je gewrichten te belasten. Het is een effectieve aanvulling op een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Bereik je doelen op het gebied van spieropbouw, vetverbranding, kracht en figuurcorrectie met EMS Body Sculpting, de behandeling waar je naar op zoek bent.

Sterke rugspieren

De buik en biltraining activeert en versterkt de diepst liggende en lastig te bereiken spieren van de buik, wervelkolom en core. Een goed getrainde en sterke core (rug- en buikspieren) helpt bij veel rugproblemen.

Hoe ziet een EMS Body Sculpting behandeling er uit?

Bij aanvang wordt besproken welke zones u wenst te behandelen. Elk traject is op maat gemaakt en er wordt rekening gehouden met het fitheidsniveau. In principe zijn 6 tot 10 sessies van ongeveer 35 minuten die zich over een periode van 3 tot 10 weken uitstrekken aan te bevelen. Zo kunnen we de spieren de tijd geven om rustig op te bouwen en te wennen aan de training.

2-4 weken na uw laatste behandeling zijn de resultaten zeer goed merkbaar, maar blijven ook na voltooiing vorderen.

Voor wie is EMS Body Sculpting de ideale behandeling?

 • voor iedereen die niet zo sportief is, maar op korte termijn spierkracht wil opbouwen of fitter wil worden
 • voor mensen met licht tot matig overgewicht die hun verbranding een extra boost willen geven
 • voor mensen die nood hebben aan een fitnesspauze maar toch spiermassa en kracht willen behouden
 • voor mensen met los bindweefsel, huidverslapping of hardnekkige probleemzones die hun figuur willen corrigeren
 • voor mensen met rugklachten of gewrichtsproblemen waarbij core versteviging belangrijk is
 • voor atleten, die hun prestaties willen optimaliseren
 • voor wie op korte termijn grote vooruitgang wil maken
 • wanneer je niet genoeg tijd of geduld hebt om intensief te trainen
 • voor zwakkere personen met weinig spiermassa en kracht
 • ideaal na herstel van een operatie of blessure om spiermassa terug op te bouwen
 • bij blessures om bepaalde spiergroepen wel nog te trainen zonder risico op overbelasting
 • bij chronische aandoeningen van de gewrichten waardoor men onvoldoende aan krachttraining kan doen
 • voor mensen met astma die willen sporten zonder zuurstoftekort

 

Wacht niet langer en maak een begin met het vernieuwen van jezelf.