Velashape, de cellulite behandeling

Afvallen en laat je lichaam in vorm brengen

Jouw nieuwe leven begint hier!

CELLULITE BEHANDELEN MET VELASHAPE

Wat is Cellulite?

Ontdek een effectieve oplossing voor cellulite bij MIMI’s Beautysalon. Cellulite kan lastig zijn om vanaf te komen, maar met onze innovatieve Velashape behandeling ben je op de goede weg. In tegenstelling tot alleen sporten of diëten, werkt Velashape rechtstreeks op het bindweefsel waar cellulite zich bevindt.

Het effect van Velashape bij Mimi's Beautysalon
Kijk wat een verschil met Velashape Mimi's Beautysalon

Hoe ontstaat cellulite? Het huidweefsel bij vrouwen is gevoelig voor hormonale veranderingen die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren. Cellulite of sinaasappelhuid is een ophoping van vet in de adipocyten (vetcellen van de onderhuid) en van het water eromheen. Als deze adipocyten groter worden, vervormen de omhulsels. Dit trekt aan de aanhechtingspunten van de huid waardoor een sinaasappeleffect ontstaat. Na een VelaShape behandeling zijn de gevolgen van cellulite duidelijk minder zichtbaar. Maak nu een afspraak bij MIMI’s Beautysalon en ontdek het effect van de Velashape behandeling.

Zo werken wij

Bij MIMI’s Beautysalon ben je aan het juiste adres voor unieke behandelingen die jouw lichaam en gezicht transformeren. Met onze veilige en wetenschappelijk bewezen methoden werken we zoveel mogelijk op een natuurlijke manier. Onze behandelingen, onder andere ontwikkeld door wetenschappers aan het Harvard Medical School, zorgen voor blijvende resultaten. Bij MIMI’s Beautysalon werken we naar jouw doelstelling toe, dus plan nu een gratis 1 op 1 consult in voor een persoonlijk behandelplan. Kies voor de gewenste behandeling, geef jezelf de tijd die je nodig hebt, stel je doelen en bereik je ideale lichaam bij MIMI’s Beautysalon.

Velashape bij Mimi's beauty salon

Behandelplan

Ontdek de magie van de VelaShape behandeling bij MIMI’s Beautysalon. Deze unieke en effectieve methode strijkt cellulite glad, verwijdert vetophopingen en verstevigt de huid. Met de drievoudige aanpak van VelaShape zie je duidelijk minder cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek. Laat je verrassen door de resultaten en maak nu een afspraak bij MIMI’s Beautysalon voor jouw eigen transformatie.

HOE WERKT HET?

Een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage zorgt voor fantastische resultaten. Het infrarode licht verbetert de doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt vetweefsel tot 5 mm diepte. De bi-polaire radiofrequentie zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en stimuleert vetafbraak tot 15 mm diepte. Tijdens de behandeling wordt de temperatuur nauwkeurig gemeten met een infrarood thermometer. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de massage stimuleert de lymfedrainage, vet- en afvalstoffenafvoer.

NIET PIJNLIJK

Met de VelaShape behandeling bij MIMI’s Beauty Salon hoef je je geen zorgen te maken. Hoewel de behandeling krachtig is, ervaar je geen pijn. Na de behandeling kan je huid wel wat rood worden en warm aanvoelen, maar dit verdwijnt na enkele uren. Het mooie is dat je na de behandeling direct je normale activiteiten kunt hervatten. Om het beste resultaat te behalen, raden we je aan om extra water te drinken om afvalstoffen af te voeren. Een goede vochtinname bevordert de afvoer van afvalstoffen en draagt bij aan een beter resultaat van de behandeling.

SNEL RESULTAAT

De unieke Velashape kuur bestaat uit zes behandelingen van ca. 45 minuten, die we wekelijks uitvoeren. Je zult al na drie behandelingen merkbare resultaten zien, met een duidelijke afname van cellulite en lichaamsomtrek na de volledige kuur. Onze behandelingen zorgen ervoor dat je contouren verbeteren en je huid strakker, gladder en steviger wordt. Ontdek nu de magie van VelaShape en maak een afspraak bij MIMI’s Beauty Salon voor jouw eigen transformatie.

VELASHAPE IS BIJZONDER EFFECTIEF BIJ:
  • Het verstevigen en verstrakken van de huid
  • De ‘rijbroek’ vorm op heupen en bovenbenen
  • Lovehandles
  • Voor/na behandeling bij liposuctie
  • Plaatselijk afslanken
  • Cellulite
ZEKERHEID

Bij Mimi’s Beauty Salon bieden wij de VelaShape behandeling aan, een wereldwijd erkende en wetenschappelijk bewezen behandeling voor cellulite en figuurcorrectie. Vertrouw op de wetenschappelijke zekerheid en FDA-goedkeuring die onze behandeling biedt. Boek nu uw afspraak bij MIMI’s Beauty Salon en ontdek zelf de effectiviteit van de VelaShape behandeling.

Hoe bereik je jouw ideale Lichaam?

Kies de gewenste behandeling

Bij MIMI’s Beautysalon staat jouw schoonheid centraal, dus kies nu jouw gewenste behandeling en stap binnen in een wereld van pure verwennerij. Welke behandeling wil jij voor welk lichaamsdeel?

i

Kies de tijd die je jezelf geeft

Hoeveel tijd geef jij jezelf voor het behalen van je doelen? Of je nu een snelle transformatie wilt of liever geleidelijk aan je nieuwe look wilt wennen, wij passen ons behandelplan aan op jouw wensen.

Kies je doelen

Ben je niet tevreden met je lichaam en wil je graag verbeteringen zien? Wij bieden een scala aan body- en gezichtsbehandelingen en stellen samen met jou een persoonlijk en realistisch behandelplan op.

Wat kost het ongeveer?

Tarieven

VELASHAPE

Per behandeling 

1x 90,-

6x 450,-

10x 750,-

Meer behandelingen nodig?

Tarief in overleg

VELASHAPE

Gezicht

1x 75,-

3x 200,-

5x 325,-

Meer behandelingen nodig?

Tarief in overleg

Nog vragen? Aarzel dan niet en maak een afspraak!