Pro skin 91 hydra facial

Problemen met rimpels, veroudering, acne etc?

Jouw nieuwe leven begint hier!

Pro skin 91 hydra facial

Effectieve Gezichts Behandelingen

Dé perfecte behandeling voor een stralende huid! Ontdek nu de hydra facial bij MIMI’s Beautysalon. Geliefd bij diverse Hollywood sterren, en al uitgeprobeerd door talloze beautybloggers. Deze gezichtsbehandeling belooft direct een zachte, egale huid en een prachtige gloed, zonder enige pijn. Maar wat is de hydra facial eigenlijk precies? Kom er alles over te weten en boek vandaag nog jouw sessie voor een ultieme glow!

Hydra facial acne behandeling Mimi's beautysalon
Hydra Facial pro skin 91 behandeling voor en na Mimi's Beauty Salon

Hydra facial – Voel je stralend met onze revolutionaire gezichtsbehandeling! Verwen je huid met de ultieme verzorging die bestaat uit drie stappen. Door een zorgvuldige reiniging en het verwijderen van dode huidcellen krijgt je huid een frisse start. Onzuiverheden worden effectief verwijderd met behulp van ons speciaal ontwikkeld apparaat, alsof ze worden opgezogen. Het zien van deze resultaten in het opvangreservoir kan een bevredigende ervaring zijn voor degenen met een sterke maag. Tijdens het proces worden vitale voedingsstoffen, zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, diep in de huid gebracht. De hydra facial is een vorm van hydradermabrasie, een mildere variant op andere behandelingen, zoals chemische peelings of dermabrasie. Het doel blijft echter hetzelfde: het onthullen van een nieuwe, jeugdige huidlaag. Bij MIMI’s Beautysalon begrijpen we de behoeften van je huid en streven we naar niets minder dan perfectie. Maak nu een afspraak en laat je betoveren door onze effectieve gezichtsbehandelingen. Body- en Gezichts Behandelingen voor een stralende jij!

Zo werken wij

Bij MIMI’s Beautysalon ben je aan het juiste adres voor unieke behandelingen die jouw lichaam en gezicht transformeren. Met onze veilige en wetenschappelijk bewezen methoden werken we zoveel mogelijk op een natuurlijke manier. Onze behandelingen, onder andere ontwikkeld door wetenschappers aan het Harvard Medical School, zorgen voor blijvende resultaten. Bij MIMI’s Beautysalon werken we naar jouw doelstelling toe, dus plan nu een gratis 1 op 1 consult in voor een persoonlijk behandelplan. Kies voor de gewenste behandeling, geef jezelf de tijd die je nodig hebt, stel je doelen en bereik je ideale lichaam bij MIMI’s Beautysalon.

Behandelplan

Bij MIMI’s Beautysalon streven we ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te versterken en te behouden. Onze behandelingen zijn ontworpen om je een mooie, gladde en strakke huid te geven, terwijl we rimpels verminderen en huidveroudering tegengaan. Met ons effectieve Behandelplan en de Pro Skin 91 Hydra Facial, bieden we je doeltreffende gezichtsbehandelingen die resultaten leveren. Ontdek zelf de kracht van onze professionele behandelingen en ga voor een stralende huid. Welkom bij MIMI’s Beautysalon, waar we voor je lichaam en gezicht zorgen.

Hoe bereik je jouw ideale Lichaam?

Kies de gewenste behandeling

Bij MIMI’s Beautysalon staat jouw schoonheid centraal, dus kies nu jouw gewenste behandeling en stap binnen in een wereld van pure verwennerij. Welke behandeling wil jij voor welk lichaamsdeel?

i

Kies de tijd die je jezelf geeft

Hoeveel tijd geef jij jezelf voor het behalen van je doelen? Of je nu een snelle transformatie wilt of liever geleidelijk aan je nieuwe look wilt wennen, wij passen ons behandelplan aan op jouw wensen.

Kies je doelen

Ben je niet tevreden met je lichaam en wil je graag verbeteringen zien? Wij bieden een scala aan body en gezicht behandelingen en stellen samen met jou een persoonlijk en realistisch behandelplan op.

Wat kost het ongeveer?

Tarieven

GEZICHTS-BEHANDELINGEN 

Basis

  45 min   60,-

Basis Plus

50 min   75,-

Basis ultra

50 min   95,-

GEZICHTS-BEHANDELINGEN 

Acné

50 min    75,-

Meer behandelingen nodig?

Tarief in overleg

Nog vragen? Aarzel dan niet en maak een afspraak!