Over de Sheet Mask

Wat is een sheet mask? 

Een Sheet Mask, ook wel bekend als tissue masker, is een dun blad dat vol zit met voedende ingrediënten. Het dunne masker blijft goed op de huid liggen waardoor de ingrediënten alle tijd hebben om opgenomen te worden in de huid. Het gebruik van dit soort gezichtsmaskers is een geweldige manier om de huid te hydrateren en te laten stralen. 

Waarom zou je een Sheet Mask gebruiken? 

Een sheet masker biedt talloze voordelen voor je huid! Het is het ontbrekende stukje van jouw huidverzorgingsroutine. Daarom hebben wij alle voordelen van deze voedende gezichtsmakers op een rijtje gezet. Ultieme hydratatie, hoge concentratie, snel resultaat, no limit en ontspanning. Onze sheet masks zijn gedrenkt in een diep voedend hyaluronzuur serum, perfect voor een mooie, zachte en egale huid. Gebruik een sheet masker voor directe verzorging en laat je huid stralen! Ontdek alle voordelen bij MIMI’s Beautysalon.

  • Ultieme hydratatie
  • Hoge concentratie
  • Snel resultaat
  • No limit
  • Rood fruit
  • Ontspanning
Revitaltrax hyaluronic sheet masks

1. Ultieme hydratatie

Sheet masks zijn ideaal om de huid diep te voeden en van het nodige vocht te voorzien. De hoge concentratie van ingrediënten kan extra goed worden opgenomen door de huid. Het gebruik van een sheet mask geeft je huid de hydratatie boost die het nodig heeft! 

De sheet masks van RevitalTrax zijn gedrenkt in een diep voedend en geconcentreerd hyaluronzuur serum, wat intense hydratatie biedt voor een mooie, zachte en egale huid.

2. Hoge concentratie

Wil je je huid een ultieme boost geven? Ontdek de kracht van een sheet mask! In slechts 15 tot 20 minuten tijd krijgt je huid bijna evenveel verzorging als een flesje serum van 30 ml. Onze sheet masks zijn gedrenkt in een diep voedend hyaluronzuur serum, waardoor je huid wordt voorzien van vitaminen, vocht en andere voedingsstoffen. Laat je huid stralen en geniet van een ontspannen moment met onze sheet masks. Koop nu bij MIMI’s Beautysalon en geef je huid de ultieme verzorging die het verdient!

3. Snel resultaat: 

Ontdek de magie van sheet maskers bij MIMI’s Beautysalon! Onze sheet masks zijn de ideale oplossing voor snel resultaat en intense voeding. Doordat de huid extra veel product kan opnemen, zal je huid gelijk extra stralen. Of je nu op zoek bent naar een langdurige verzorging of een snelle oppepper, een sheet mask is perfect voor beide. Laat je huid stralen en geniet van de ultieme verzorging die het verdient. Koop nu bij MIMI’s Beautysalon en geef je huid een boost!

4. No limit

Sheet masks zijn een geweldige toevoeging aan jouw huidverzorgingsroutine! Deze dunne maskers zitten boordevol voedende ingrediënten en bieden ultieme hydratatie en verzorging voor je huid. Bij MIMI’s Beautysalon kun je nu kiezen uit een breed assortiment aan sheet masks die perfect zijn voor zowel hydratatie als ontspanning. Gebruik ze zo vaak als je wilt, maar wees voorzichtig als je last hebt van acne of een extreem gevoelige huid, omdat dit tot irritatie kan leiden. Onthoud dat het niet wordt aangeraden om hetzelfde masker meer dan een keer te gebruiken. Geef je huid de boost die het verdient en bestel nu jouw favoriete sheet masks bij MIMI’s Beautysalon!

Revitaltrax woman sheet mask relax

5. Ontspanning

Geniet van een heerlijk ontspanningsmoment met de juiste verzorging. Met een sheet masker krijgt je huid de optimale verzorging en voeding die het verdient. Het masker blijft perfect op je gezicht zitten dankzij de gaten voor de ogen, neus en mond. Leun achterover en laat het masker zijn werk doen terwijl jij geniet. Ontdek de voordelen van onze sheet masks bij MIMI’s Beautysalon en geef je huid een stralende boost!

Hoe gebruik je een sheet mask? 

Om er zeker van te zijn dat je jouw sheet mask optimaal benut en de ultieme schoonheid boost krijgt, hebben we alle do’s and don’ts op een rijtje gezet. 

Do’s

  • Reinig altijd je gezicht voordat je een sheet mask gebruikt. Door de huid te reinigen word al het vuil verwijderd waardoor de voedende ingrediënten optimaal opgenomen kunnen worden in de huid.

  • Om het masker goed aan te sluiten op het gezicht kun je het beste van boven beginnen. Leg het masker op je voorhoofd en werk naar beneden, richting de ogen en daarna de mond. Zorg dat het masker goed aansluit zodat er geen lucht tussen komt te zitten.  

Don’ts

  • Laat het masker niet te lang zitten. Lees altijd de gebruiksaanwijzing en hou je aan de aangegeven tijd. Het heeft namelijk geen nut om het masker langer dan nodig te laten zitten. Dit kan zelfs zorgen voor irritaties. 

  • Je gezicht wassen na het verwijderen van het masker? Niet doen! Je verwijdert op deze manier het serum dat zorgt voor de voordelen van het masker. Het achtergebleven serum kun je zachtjes inmasseren in de huid. Zo maak je optimaal gebruik van alle ingrediënten.