Over MIMI

Schoonheids specialiste

Ik help jou je ultieme doel te bereiken

Hallo, Ik ben Mimi

Laat mij je helpen bij het behalen van je ideale schoonheidsdoelen.

Over Mimi Nesla van mimi's beautysalon

Over Mimi’s Beautysalon

Ben je op zoek naar de nieuwste en meest effectieve behandelingen voor je lichaam en gezicht? Zoek niet verder! Bij Mimi’s Beautysalon bieden wij een breed scala aan innovatieve behandelingen om jouw schoonheidsdoelen te bereiken. Of je nu geïnteresseerd bent in cryolipolyse, Velashape, EMS bodysculpting of Hydra Facial behandelingen, we hebben de oplossingen die bij jou passen. Onze ervaren schoonheidsspecialistes begrijpen dat elk individu uniek is en bieden persoonlijke consulten om jouw specifieke behoeften en doelen in kaart te brengen. We maken gebruik van veilige en wetenschappelijk bewezen methoden om blijvende resultaten te garanderen. Dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak voor een gratis consult en ontdek wat Mimi’s Beautysalon voor jou kan betekenen. Bereik je ideaal lichaam en straal met onze Body- en Gezichts Behandelingen.

Cryolipolyse

Ook wel cryoshaping, een veilige en niet-chirurgische manier om hardnekkig vet te verwijderen dmv bevriezing.

EMS bodysculpting

Een effectieve manier om je lichaam te vormen zonder intensieve workouts dmv hoogfrequente elektromagnetische straling.

Velashape

Een effectieve oplossing voor o.a. cellulite doordat Velashape rechtstreeks werkt op het bindweefsel waar cellulite zich bevindt.

Pro skin 91 hydra facial

Deze gezichtsbehandeling zorgt voor direct een zachte, egale huid en een prachtige gloed, zonder enige pijn mbv een speciaal ontwikkeld apparaat.

Mijn werkwijze

Bij MIMI’s Beautysalon ben je aan het juiste adres voor unieke behandelingen die jouw lichaam en gezicht transformeren. Met onze veilige en wetenschappelijk bewezen methoden werken we zoveel mogelijk op een natuurlijke manier. Onze behandelingen, onder andere ontwikkeld door wetenschappers aan het Harvard Medical School, zorgen voor blijvende resultaten. Bij MIMI’s Beautysalon werken we naar jouw doelstelling toe, dus plan nu een gratis 1 op 1 consult in voor een persoonlijk behandelplan. Kies voor de gewenste behandeling, geef jezelf de tijd die je nodig hebt, stel je doelen en bereik je ideale lichaam bij MIMI’s Beautysalon.

cryolipolyse of Cryoshaping bij Mimi's beauty Salon

Wist je dat

wij ook een

shop hebben?

Producten voor:

  • Gezichtsverzorging
  • Huidverzorging
  • Anti-veroudering
  • Oogverzorging

Nog vragen? Aarzel dan niet, stuur mij direct een bericht!