EMS Body Sculpting+RF

Geef je Body weer vorm!

Jouw nieuwe leven begint hier!

BOUW SPIEREN EN VERBRAND VET

Wat is EMS Bodysculpting + RF ?

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je lichaam te vormen zonder intensieve workouts? Bij MIMI’s Beautysalon bieden we de revolutionaire EMS Body Sculpting behandeling aan. Deze technologie maakt gebruik van hoogfrequente elektromagnetische straling, vergelijkbaar met een MRI-scanner in het ziekenhuis, en zorgt voor maar liefst 20.000 spiercontracties in slechts 30 minuten. Stel je eens voor, 20.000 maximale contracties die je normaal gesproken niet kunt bereiken in de sportschool, dat staat gelijk aan 20.000 sit-ups of 20.000 squats! Een work-out zonder dat je daadwerkelijk hoeft te sporten! En het beste van alles, deze behandeling is volledig veilig en medisch goedgekeurd.

Mimi's Beauty salon ems Body culpting
Before en After EMS Behandeling bij Mimi's Beautysalon

Met behulp van hoogfrequente elektromagnetische straling kunnen we in slechts 30 minuten maar liefst 20.000 spiercontracties bereiken, vergelijkbaar met 20.000 sit-ups of squats. Deze technologie is niet alleen veilig en medisch goedgekeurd, maar ook effectief in het verbranden van vet. Naast het verminderen van overtollig vet, helpt EMS Body Sculpting ook bij het opbouwen van spiermassa met wel 16%! Bij MIMI’s Beautysalon werken we met wetenschappelijk bewezen methoden om jouw lichaam en gezicht op natuurlijke wijze te transformeren. Plan nu een gratis consult in voor een persoonlijk behandelplan en bereik jouw ideale lichaam met EMS Body Sculpting.

Zo werken wij

Bij MIMI’s Beautysalon ben je aan het juiste adres voor unieke behandelingen die jouw lichaam en gezicht transformeren. Met onze veilige en wetenschappelijk bewezen methoden werken we zoveel mogelijk op een natuurlijke manier. Onze behandelingen, onder andere ontwikkeld door wetenschappers aan het Harvard Medical School, zorgen voor blijvende resultaten. Bij MIMI’s Beautysalon werken we naar jouw doelstelling toe, dus plan nu een gratis 1 op 1 consult in voor een persoonlijk behandelplan. Kies voor de gewenste behandeling, geef jezelf de tijd die je nodig hebt, stel je doelen en bereik je ideale lichaam bij MIMI’s Beautysalon.

EMS body sculpting mimi's beauty salon

Behandelplan

Bij MIMI’s Beautysalon begint je behandeling met een consult waarin we jouw wensen en doelstellingen bespreken, en waar je voorlichting krijgt over de te verwachten resultaten. Vervolgens plannen we 4 opeenvolgende behandelingen in binnen een tijdsbestek van 2-4 weken.

NIET PIJNLIJK

Deze intensieve workout voor je lichaam voelt niet pijnlijk aan, maar kan wel leiden tot spierpijn na de behandeling. In slechts 30 minuten ervaar je de krachtige en intense electromagnetische energie die ervoor zorgt dat je onderliggende spieren samentrekken. Ervaar nu de effectieve en veilige manier om je lichaam te vormen zonder intensieve workouts.

STERKE SPIERCONTRACTIES

Met deze baanbrekende technologie bereik je maximale spiercontracties die je normaal gesproken niet kunt bereiken tijdens een workout. Deze sterke spiercontracties zorgen ervoor dat je spieren groeien en tegelijkertijd vetcellen op een natuurlijke manier verbranden. Met EMS Body Sculpting+RF geef je je lichaam weer vorm zonder de sportschool.

HET RESULTAAT

Je voelt direct resultaat na de behandeling. En de verbetering gaat nog verder door tot 4 weken na de laatste behandeling. In de sportschool zul je merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker kunt volhouden. Wij adviseren om de EMS body sculpting te combineren met lichte sport.

GEZONDE LEVENSSTIJL

Wij adviseren je om je behandelingen te combineren met een gezond dieet, voldoende sport en bij voorkeur het gebruik van supplementen. Een gezonde levensstijl is essentieel om de gewenste resultaten te behalen. 

NIET DOEN EN ADVIES
  1. Bij zwangerschap
  2. Wanneer je een koperspiraal draagt
  3. Bij een BMI hoger dan 25
  4. Bij een buikvet plooi dikker dan 5 cm (in dit geval zal er gestart moeten worden met cryolipolise voordat we de CS body contouring kunnen toepassen)
  5. Indien er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen.

Daarnaast adviseren we:

  1. Om geen grote maaltijd te genieten voor de behandeling
  2. De blaas te legen voor de behandeling
  3. Tot slot mag er geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen afgedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met knopen dient uitgedaan te worden.

Hoe bereik je jouw ideale Lichaam?

Kies de gewenste behandeling

Bij MIMI’s Beautysalon staat jouw schoonheid centraal, dus kies nu jouw gewenste behandeling en stap binnen in een wereld van pure verwennerij. Welke behandeling wil jij voor welk lichaamsdeel?

i

Kies de tijd die je jezelf geeft

Hoeveel tijd geef jij jezelf voor het behalen van je doelen? Of je nu een snelle transformatie wilt of liever geleidelijk aan je nieuwe look wilt wennen, wij passen ons behandelplan aan op jouw wensen.

Kies je doelen

Ben je niet tevreden met je lichaam en wil je graag verbeteringen zien? Wij bieden een scala aan body- en gezichtsbehandelingen en stellen samen met jou een persoonlijk en realistisch behandelplan op.

Wat kost het ongeveer?

Tarieven

EMS BODYSCULPTING

Per Zone

1x   95,-

4x   320,-

8x   600,-

Meer behandelingen nodig?

Tarief in overleg

EMS BODYSCULPTING

Voor Mannen

Nog vragen? Aarzel dan niet en maak een afspraak!