Cryolipolyse of Cryoshaping

Weg met dat overtollige vet

Jouw nieuwe leven begint hier!

Actiecode bij afrekenen in de shop: Cryomrt2024

VET VERLIEZEN DOOR BEVRIEZEN

Wat is cryolipolyse of cryoshaping?

Bij MIMI’s Beautysalon bieden we cryoshaping aan, een veilige en niet-chirurgische manier om hardnekkig vet te verwijderen. Met behulp van de bevriezing van vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam, waardoor een blijvend resultaat wordt bereikt.

Cryolipolyse By Mimi's
cryolipolyse onderkin By Mimi's Beautysalon

Cryoshaping is wetenschappelijk bewezen en heeft een FDA keurmerk. Onze behandeling is ontwikkeld door wetenschappers aan het Massachusetts General Hospital in Boston, een opleidingsziekenhuis van de Harvard Medical School. De procedure is zeer precies toe te passen en bovendien buitengewoon veilig. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe cryoshaping je kan helpen om vet te verliezen zonder operatie!

Zo werken wij

Bij MIMI’s Beautysalon ben je aan het juiste adres voor unieke behandelingen die jouw lichaam en gezicht transformeren. Met onze veilige en wetenschappelijk bewezen methoden werken we zoveel mogelijk op een natuurlijke manier. Onze behandelingen, onder andere ontwikkeld door wetenschappers aan het Harvard Medical School, zorgen voor blijvende resultaten. Bij MIMI’s Beautysalon werken we naar jouw doelstelling toe, dus plan nu een gratis 1 op 1 consult in voor een persoonlijk behandelplan. Kies voor de gewenste behandeling, geef jezelf de tijd die je nodig hebt, stel je doelen en bereik je ideale lichaam bij MIMI’s Beautysalon.

Velashape bij Mimi's Beautysalon

Behandelplan

Onze specialist bepaalt tijdens het eerste consult of de Cryoshaping-methode geschikt is voor jou. Met Cryoshaping behandelen we vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. Let op, Cryoshaping is niet geschikt voor het behandelen van visceraal vet (orgaanvet). Hiervoor is lichaamsbeweging en een gezonde voeding nodig. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan op, waarin precies staat welke delen van jouw lichaam behandeld kunnen worden met cryolipolyse en wat de kosten zijn.

AANBRENGEN VAN DE APPLICATOR

Voorafgaand aan de behandeling markeren we de specifieke gebieden die behandeld zullen worden met een speciale huidstift. Vervolgens plaatsen we de applicator op het gewenste gebied en door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen. Vanaf dat moment begint het cryoshaping proces, waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze worden afgevoerd door het lichaam. Tijdens de behandeling kun je ontspannen en genieten van wat ontspanningstijd. Lees een tijdschrift, check je mail of kom gewoon even heerlijk tot rust.

KOELEN VAN DE VETCELLEN

Gedurende 35 minuten koelen we de vetcellen in de applicator met een temperatuur van -11 graden, waardoor de vetcellen zelf een temperatuur van 2 tot 4 graden bereiken. Dit proces staat bekend als cryolipolyse. Na 35 minuten verwijderen we de applicator van het lichaam en masseren we het behandelde gebied intensief gedurende twee minuten. Het is mogelijk dat de huid een rode kleur heeft, maar dit verdwijnt meestal binnen een half uur.

NATUURLIJKE AFVOER VETCELLEN

Na onze behandeling ben je verzekerd van een natuurlijke afvoer van vetcellen. In tegenstelling tot liposuctie, waarbij vetcellen op een niet-natuurlijke manier worden verwijderd, worden de afgebroken vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven ze af. Dit proces, genaamd apoptose, duurt ongeveer 8 tot 12 weken na de behandeling. MIMI’s Beautysalon biedt jou de garantie dat eenmaal verwijderde vetcellen niet meer terugkeren.

WANNEER ZICHTBAAR RESULTAAT

Binnen 8 weken begin je de eerste veranderingen te zien, en het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Het mooie is dat dit proces geleidelijk verloopt, waardoor je huid de tijd heeft om zich aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.

Hoe bereik je jouw ideale Lichaam?

Kies de gewenste behandeling

Bij MIMI’s Beautysalon staat jouw schoonheid centraal, dus kies nu jouw gewenste behandeling en stap binnen in een wereld van pure verwennerij. Welke behandeling wil jij voor welk lichaamsdeel?

i

Kies de tijd die je jezelf geeft

Hoeveel tijd geef jij jezelf voor het behalen van je doelen? Of je nu een snelle transformatie wilt of liever geleidelijk aan je nieuwe look wilt wennen, wij passen ons behandelplan aan op jouw wensen.

Kies je doelen

Ben je niet tevreden met je lichaam en wil je graag verbeteringen zien? Wij bieden een scala aan body- en gezichtsbehandelingen en stellen samen met jou een persoonlijk en realistisch behandelplan op.

Wat kost het ongeveer?

Tarieven

CRYOLIPOLYSE 

Per behandeling 

1x   80,-

5x  350,-

10x 675,-

Meer behandelingen nodig?

Tarief in overleg

CRYOLIPOLYSE 

Onderkin per behandeling

1x 60,-

2x 110,-

3x 150,-

Meer behandelingen nodig?

Tarief in overleg

Nog vragen? Aarzel dan niet en maak een afspraak!